16 Ekim 2012 Salı

İNSANLIK İÇİN KÜÇÜK BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR MÜJDE =)

Kirpi ve benim aylardır içimiz içimize sığmıyor.Kendimizi geleceğe dair hayal kurarken buluyoruz çoğu zaman.Zaman zaman oturup neler yapmamız, nasıl davranmamız gerektiğini konuşuyor sürekli ihtimalleri hesaplıyoruz.Hayatımız aylardır bu şekilde akıp geçiyor bir süredir.Bize tüm bunları yaptıran ise sadece 14 cm boyunda minicik bir mucize.Ara sıra uykumu getiren, ekşi meyvelerle aşk yaşamamı sağlayan, tartıya çıktığımda kiloları yukarı çeken bir mucize =)
 
Son zamanlardaki favori meyvem.Yeni çıkmışından ekşi ekşi mandalina...
 
 
 
Yaklaşık 5-5,5 ay sonra bebişimiz inşallah kollarımızda olacak.Henüz kesinleşmiş bir adı yok fakat kirpi onu ilk günden beri oğluşum diye seviyor.Onun altıncı hisleri cumartesi günü doktor tarafından da doğrulanmış oldu.Doktorun ultrasonda işte bu da pipisi demesi üzerine bebişimizin bir erkek olduğunu ve babasının ilk günden beri doğru hissettiğini anlamış bulunuyoruz =) Şimdi sabırsızlıkla takvimlerin 5 nisan 2013'ü göstermesini ve oğluşumuzun dünyaya gelmesini bekliyoruz.
 

13 yorum:

  1. İLK ÖĞRENDİĞİM GÜNDEN BERİ BEN BİLE HEYECANLIYIM SİZİN ADINIZA :) SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞINIZA ALMAYI ALLAH'IM SİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH HEM SEN HEMDE BAY KİRPİ BUNU FAZLASIYLA HAK EDENLERDENSİNİZ... SİZİN ÇOK MÜKEMMEL BİRER ANNE BABA OLACAĞINIZDAN ADIM KADAR EMİNİM... SEVİYORUM SİZİ ÜÇÜNÜZÜDEE :))

    YanıtlaSil
  2. Ay çok teşekkür ederim Aylinciğim güzel ve içten dileklerin için.Biliyorsun bebişi ilk öğrenenlerden birisin biz de seni seviyoruz =)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili M1M Hanımcığım;

    Allah analı ve karizmatik babalı büyütsün. Hayırlı bir evlat olması dileğiyle...

    Hazır konu açılmışken bir tanıdığımın başına geldiği için sormak istiyorum. Hamile olan ve çalışan bir tanıdığımıza patronu "Sizin adınıza sevindim. Ama siz bunu biraz erteleyin..." demiş. Hamilelikte uzatma, erteleme veya taksit atlatma oluyor mu? Beni aydınlatırsanız sevinirim.

    İmza: En Baba Kirpi

    YanıtlaSil
  5. Sevgili asabi kirpi, teşekkür ederim eğer babası gibi bir kirpi olursa bizimkisi de karizmatik olacaktır zaten =)Bu arada evet bende yeni öğrendim erteleme oluyormuş ama ben düşünmüyorum =) artık bunu önerenler kendilerine uygularlar bu durumu...

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel bir haber çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün.Hep sağlıklı,mutlu,huzurlu yaşasın inşallah.Kendinize iyi bakın.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim Mehtap Abla =)Bu arada geri dönmene sevindim sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Oooo ne güzel.tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Sizde bizim kervana katılıyorsunuz yani erkek çocuk anneleri:)

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim.Evet katılıyoruz bakalım merakla bekliyoruz bu kervanda başımıza gelecekleri =)

    YanıtlaSil
  10. allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun.

    YanıtlaSil
  11. ne güzel bir haber. kutlarım seni ve kirpi'yi:)) heyecanlı günler sizleri bekler:)
    sorunsuzca, sağlıka, keyifle kucağınıza aldığınızı da görürürz umarım:)
    sevgiyle ve sağlıkla kalın:)

    YanıtlaSil
  12. Asortik çok teşekkür ederim.Heyecanlı günlere çoktan başladık her gün bir heyecanla yatıp bir heyecanla kalkıyoruz kirpi ile =)İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldığımızda sizlerle hemen tanıştıracağım onu =)

    YanıtlaSil
  13. Nane maydanoz teşekkür ederim =)

    YanıtlaSil