1 Aralık 2012 Cumartesi

6. AY

Artık 6. ayımızdayız...Çok güzel geçen 5. ayımızın arkasından her ay olduğu gibi elimle doldurduğum ayın işaretini yaparaktan işe gitmek için evden çıkmadan önce aynada bir fotoğrafımı çektim hemen.
 
 
 
Şaka maka 23. haftamıza gelmişiz bir de şaka maka 8 kiloyu alıvermişiz.Yaklaşık 17 hafta sonra şu anda sabırsızca karnımda dönüp duran hareketli oğluşumuzu kucağımıza alacağız inşallah.O kıpır kıpır ayaklarını ısıracağım o zaman işte.Malum beyfendiler nedense akşamları tam da uyumak istediğim saatlerde spor yapmayı tercih edip tekmelerini sağlı sollu indirip, uykumun kaçmasına sebep oluyorlar da bu ısırıkları şimdiden hakettiler =)))
 
Normalde kendi fotoğraflarımı bloğuma eklemek pek adetim değildir ama bugün böyle küçük bir paylaşımda bulunmak ve konuyu hemen küçük bir yardım kampanyasına bağlamak istedim.Bir blogger arkadaşımız sp'li çocuklar için gönüllü olarak çalışıyor ve onlar için yardım topluyor.En çok eşofman takımları,çeşitli çamaşırlar ve kırtasiye malzemelerine ihtiyaçları olduğunu söylüyor.Katkıda bulunmak isteyen arkadaşlarım işte buradan ona ulaşıp adres bilgilerini alıp ufak tefek ne alabiliyorlarsa çocuklar için onu gönderebilirler.Herkese güzel haftasonları...

12 yorum:

  1. Sevgili M1M Hanımcığım;

    Bebişiniz hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyümeyi nasip eylesin. Yazınızdaki ufak bir detayla ilgili çok acil olarak yardımınıza ihtiyacım vardır. 6ncı ayı tamamladığınızı yazmışsınız. Daha önceki 5 ayıya ne oldu? Onları nerede muhafaza ediyorsunuz çok merak ediyorum. Eşimle ben de şuanda ilişkimizin 76ncı ayısına ulaşacağız, bundan önceki 75 ayıyı oraya sıkıştır buraya sıkıştır canım çıktı. Acil yardımlarınızı rica ederim :)

    İmza: Espirikli Asabi Kirpi

    YanıtlaSil
  2. =))) Eminim zor olmuştur saklamak.Kalbinize saklamanızı tavsiye ederim eminim orada yeterince yer vardır =)

    YanıtlaSil
  3. Maşallah Allah nazardan korusun çok güzel çıkmışsınız inşallah bundan sonraki aylarıda sorunsuz atlatırsınız.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim çok =)Son aylarda böyle geçerse çok mutlu olacağım doğrusu.Büyüyen göbek işleri zorlaştırmaya başladı ama göreceğiz artık.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. allah tamamina erdirsin.sevgiyle ,mutlulukla buyusun insallah.

    YanıtlaSil
  6. :) maşallahh öncelikle Allah muhabbetinizi artırsın ne güzel muhabbetler espriler tekrar maşallah daim olsun neşeniz canımmm :) bebiş içinde sizin için de Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile.Maşallah size, gerçekten çok güzel çıkmışsınız.
    Güzel haberlerinizi paylaşmak dileği ile sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Özgür tatlar , teşekkür ederim...

    Melike-Habibe, çok çok teşekkür ederim güzel dilekler için amin amin =)

    Aheste Beste, merhaba teşekkür ederim çok inşallah üç aya kadar mutlu haberlerimizi vereceğim =)

    YanıtlaSil
  9. 8 kilo nedir ki?? hayatınıza renk katacak bebişi düşündükçe, unutursun gider. sonrada verirsin:)) herşey gönlünce olsun.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. Asortik, haklısın tabi bebişi düşününce her şey boş...Artık oğluş doğunca bol bol gece sporu yaparken veririm inşallah =)

    YanıtlaSil
  11. 8 kilo, gerçekten ne kiiii :) ben ilk bebeğimde onun 3 katını almış ve ilk senede hepsini vermiştim:)))) emzirmek emzirme emzirmek başka hiç bir şeye gerek yok.Her şeyden önemlisi de sizin ve bebişin sağlığı .)

    YanıtlaSil
  12. Bebiştoşu düşününce önce sağlık diyoruz tabiki...Herkes aynı şeyi diyor sizin gibi emzirmek anahtar kelime sanırım =)Biz de yaşayarak göreceğiz artık =)

    YanıtlaSil